Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

UP Printing & Magnet Ltd Ποιοτικός έλεγχος

συμπεριλαμβάνω αυτήν την επιχείρηση στον κατάλογο επιλέκτων υποψηφίων όπως davy ήμουν γρήγορα και πολύ απαντητικός σε όλες τις έρευνές μου. όταν η διαταγή τοποθετήθηκε, ζήτησα ένα δείγμα, και davy ήταν σε θέση στον αγγελιαφόρο 1 κομμάτι του δείγματος για με να εγκρίνει προτού να αρχίσει η μαζική παραγωγή. πήρε το χρόνο να σιγουρευτεί ότι το προϊόν είναι υποχωρητικό στα specs μας και μη τυχοδιώκτης καθόλου. η αποστολή μας φθάνει εγκαίρως

—— Jane

4.8 από τα 5 αστέρια για τις αναθεωρήσεις πελατών Θα επιθυμούσαμε να πούμε ότι σας ευχαριστήστε σε σας & την ομάδα σας για αυτό το αποτέλεσμα.

—— Violine

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας

 

 Η επιχείρησή μας έχει έναν σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής και μια προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, και βάσει της αρχικής ανάπτυξης και της ανάπτυξης ποικίλων μορφών των προϊόντων, το προϊόν διαφοροποίησης γίνεται όλο και περισσότερο προηγμένο.


   Η συνεχείς έρευνα και η ανάπτυξη των διαδικασιών τεχνολογίας και παραγωγής του χρήστη, προκειμένου να εξασφαλιστεί ποιότητα των προϊόντων, η επιχείρησή μας έχουν προωθήσει τον εξοπλισμό δοκιμής και βελτιώνουν το σύστημα διαχείρισης, θα παράσχουμε τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες!

 

UP Printing & Magnet Ltd έλεγχος ποιότητας 0

UP Printing & Magnet Ltd έλεγχος ποιότητας 1

UP Printing & Magnet Ltd έλεγχος ποιότητας 2

Πιστοποιήσεις
  • Κίνα UP Printing & Magnet Ltd Πιστοποιήσεις
  • Κίνα UP Printing & Magnet Ltd Πιστοποιήσεις
Στοιχεία επικοινωνίας
UP Printing & Magnet Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Davy Lee

Τηλ.:: +86-13760455161

Φαξ: +86-755-29550516

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)